msgbartop
Weblog, který píše Ondřej Baar o internetovém marketingu, copywritingu a SEO, aby pomohl všem co mají zájem o pomoc
msgbarbottom



Setkání volných noh a ohromení valašským rapem

Publikováno: 18. Červen 2009

29. – 31. 05. 2009 proběhlo tradiční setkaní lidí na volné noze. Zůčastnil jsem se jej poprvé a můžu Vám jej jen doporučit! Setkání už má několika letou tradici a podle mého jen tak neskončí!
Nebudu zde popisovat veškeré záležitosti setkání – ty si můžete přečíst na blogu portálu Na volné noze. Najdete tam i spoustu [...]

iPhone 3G – firmware 3.0 je na světě

Publikováno: 17. Červen 2009

Dnes 17.06.2009 vyšel nový firmware pro iPhony.Již od rána jsem sledoval iTunes, avšak kolem 12té hodiny už mě to přestalo bavit. Na oficiálních stránkách bylo uvedeno, že nový firmware bude dostupný od 10 hodin pacifického času, což pro nás z české republiky znamená 19 tou hodinu. A co že nový firmware přináší? Dost podstatné změny [...]

Černé úterý pro SEO amatéry

Publikováno: 15. Červen 2009

Jedno pěkné úterý se stalo,
že spousta webů ze svých pozic v Seznamu spadlo.
Až do nedávna bylo mi to záhadou,
avšak nyní už je jisté, že nebylo to náhodou.
Amatérske SEO  za to může,
že těmto webům nic už nepomůže.
S Vámi se o příčinu podělím,
že nejste SEO amatéři dobře vím.
Čtete totiž tento blog a informace zdejší,
děkuji Vám za to [...]

Vyhlašuji válku MFA webům

Publikováno: 11. Červen 2009

Jelikož jsem se včera při čtení nových článků co se objevily na internetu hodně slušně řečeno naštval. Vyhlašuji válku MFA webům. A budu se snažit aby tyto weby, které akorát matou uživatele a ničí český internet z českého internetu vymizely.
Co to je MFA web
Jen pro ty, co nemají o problematice bližší informac. MFA weby jsou [...]

Jak zaručeně zvýšit RANK!

Publikováno: 10. Červen 2009

Když jsem procházel statistiky návštěvnosti mých projektů, fráze, která je nadpisem tohoto článku se objevovala v rámci vyhledávání na mých webech docela často. Proto jsem se rozhodl v tomto článku napsat jednoznačný fungující návod jak získat vysoký RANK.
Co budete potřebovat:

Téma
Hosting a doménu
Webovou aplikaci ( prezentaci )
SEO – Optimalizaci pro vyhledávače
Kvalitního copywritera
Dostatek času

Pravděpodobně struktura výše bude [...]

Seznam se bezpečně, aneb pokud můžete – šiřte!

Publikováno: 09. Červen 2009

Dnes jsem byl odkázán kamarádem na zajímavý projekt Seznam.cz, jelikož se dotýká velmi citlivého tématu, a to bezpečnosti lidí a informací na internetu, rád bych Vás požádal o jeho další šíření.
http://www.seznamsebezpecne.cz/
Půl hodinová stopáž nikoho nezabije a rodiče by měli nechat své děti tuto reportáž zhlédnout!
Samozřejmě i mladé dívky či ženy a další lidé dobrovolně zveřejňující [...]

Seo expert – opravdu expert na SEO? Myslím, že ne

Publikováno: 09. Červen 2009

V posledních dvou dnech mi v e-mailu přistálo několik e-mailů s prosbou o pomoc při banovaní seznamem. Jde o poměrně velké projekty, které využívaly expert lišty od známe SEO konzultační společnosti SEO Expert.
Jen z e-mailů ke mě došlých se mohu domnívat, že byla zabanována celá odkazová síť projektu. Ovlivnění výsledků vyhledávání je navíc natolik zřejmé, [...]

Volby do Evropského parlamentu – marketingový kolotoč

Publikováno: 07. Červen 2009

Evropský parlament jakožto i jiné správní orgány evropské unie, je důležitou součástí výkonné moci v Evropské unii. Otázkou dnešního zamyšlení je důležitost toho jít k volbám.
Volit nebo nevolit?
Otázka, kterou si musí odpovědět každý sám za sebe. nemám v úmyslu podsouvat Vám můj názor a tak bych se spíše pozastavil nad výhodami a nevýhodami samotných voleb. [...]

Akce – Levný Copywriting

Publikováno: 05. Červen 2009

Pokud zrovna čtete tuto informaci a potřebujete zrovna využít služeb copywritera, máte veliké štěstí! Právě totiž probíhá Akce Levný Copywriting, u které ušetříte 25% nákladů za kvalitní texty.
Stačí pokračovat a přečíst si bližší informace na stránce o Copywritingu!
Nemeškejte a využijte tuto dočasnou nabídku!

Directoglobal, aneb já jsem Vám to říkal

Publikováno: 04. Červen 2009

Dnešní článek, zaměřený na systém Directoglobal umožňující nákup a prodej odkazů se „seo efektem“, bude především seznamem mých invencí a tvrzení, která se naplnila a před krterými jsem varoval.
Nejdříve zkušenost s Directo
Jelikož se držím jednoduchého pravidla nesuď pokud nezkusíš, s příchodem directa, jsem se zaregistroval jako publisher a přidal jeden nebo dva své weby. Reklama [...]

Copywriting a jeho cena

Publikováno: 02. Červen 2009

Na mém profesním weblogu jsem právě zvěřejnil nový článek o copywritngu a to o určování jeho ceny. Naleznete jej na odkazu níže, budu se jako vždy těšit na ohlasy prostřednoctvím jednoho z mých kontaktů či přímo komentářů ke článku.
Copywriting a jeho cena

Co Vám chybí na SEO školeních?

Publikováno: 01. Červen 2009

Dnešní článek bude spíše prosbou na Vás, mé čtenáře. Na konci okurkové sezóny bych rád začal pořádat školení o SEO a internetovém marketingu.
Již mám napsanou základní strukturu školení a jeho obsah v bodech, více ke školení tvořit ani nebudu, neboť praktické ukázky a informace předány komunikací jsou dle mého názoru nejlepší.
A nyní k tomu [...]

¨