msgbartop
Weblog, který píše Ondřej Baar o internetovém marketingu, copywritingu a SEO, aby pomohl všem co mají zájem o pomoc
msgbarbottom



APOCALYPTICA v Ostravě – nemohl jsem chybět

Publikováno: 20. Duben 2009

Skupina APOCALYPTICA ( Kvartet violoncellistů, bubeníka a hostujícího zpěváka ), je aktuálně na svém celosvětovém turné, které má pouhých 16 koncertů. Česká republika je pro ně natolik lákavá, že z těchto 16 ti koncertů tři odehráli právě u nás. Já jsem nemohl chybět na koncertu v Ostravě a jedním slovem byl koncert – ÚŽASNÝ!
Mám velkou [...]

Proč se lidé stydí, za to že pracují sami

Publikováno: 19. Duben 2009

V minulém článku jsem se zaobíral tématikou poptávky práce programátora za předem známou dobu. Dnes se zaměřím na téma schovávání se za týmem osob.
Jistě jste se již mnoho z Vás setkalo s poptávkou práce. A někdo z Vás již jistě i práci poptával. Mnoho z došlých odpovědí na poptávky práce v oblasti internetových služeb však [...]

Marketing navrátu legendy: Červený Trpaslík / Red Dwarf (2009)

Publikováno: 14. Duben 2009

Je to jen pár dní kdy byly odvysílány 3 epizody nové řady kultovního seriálu Červený Trpaslík / Red Dwarf, pro ty co tento seriál neznají jej mohu doporučit. Z méhio pohledu se v souvislosti s příchodem nových dílů stalo spousta zajímavého, což Vám sdělím prostřednictvím tohoto článku.
Trocha statistiky
Poslední díl seriálu byl odvysílán před skoro přesně [...]

Programátoři POZOR na zakázky na 15 minut!

Publikováno: 14. Duben 2009

tento článek bude relativně na můj styl krátký, ale bude se dotýka snad nejčastějšího problému jak zkušených, tak také začínajících programátorů. A jde o získání jednorázové práce prostřednictvím inzerátu podaného zadavatelem práce.
Jistě se s tímto setkal každý z programátorů. Hledá na různýcgh serverech, jestli někdo nehledá služby programátora a hle lákavý nadpis – Hledám programátora. [...]

Přepočet PageRanku, aneb rankofašismus pokračuje

Publikováno: 01. Duben 2009

Na různých oborových fórech zaměřených na internetové obchodování, vývoj webových stránek a SEO, se při každěm, před každým a po každém přepočtu strhuje diskuze. Je to už tak primitivní kliše a člověk ( já ) si říká, jestli to ty lidi přestane někdy bavit.
Tři fáze přepočtu Ranků
Očekávání
před přepočtem jakéhokoliv cíleného ranku ať už jde o [...]

¨